Restaurant Njörðr, blev i forbindelse med overtagelsen af Hotel Siemsens Gaard, stiftet i 2021 af Mathias Sejer Sørensen.
En restaurant uden andre dogmer end, at vi ikke går på kompromis, når det gælder vores store kærlighed til lokale produkter og højkvalitets råvarer fra hele Danmark.
På Njörðrs menukort går smag og kvalitet hånd i hånd i en restaurant, hvor alle er velkomne uanset om appetitten er til et godt glas vin og snacks i den smukke gårdhave, en let frokost eller den store middag. Der er hjerterum og åbent i restauranten til frokost og aften.
I 2022 indgik vi et samarbejde, som vi er enormt stolte af og som styrker vores ambitioner om at servere det bedste; nemlig med gårdslagteriet Spis Min Gris.
”Når vi serverer kød fra Spis min gris, så kan du som gæst være sikker på, at du får økologisk, dansk kød af bedste kvalitet fra dyr, der bidrager til naturpleje og i sidste ende klimaet. Vi har gjort vores ypperste for at sikre dyrevelfærd og godt slagtehåndværk.”
Desuden kan vi tilbyde et alsidigt udvalg af vine fra Bornholms, måske, bedste vinkort.